Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ανείπωτος ΘΡΗΝΟΣ: Μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που πέθανε στη φωτιά στο Π. Φάληρο

Resizer
Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, όπου το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασε πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα πολυκατοικίας στην οδό Ιπποκράτους 4, με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή της μια γυναίκα κι ένας πυροσβέστης.
Πρόκειται για την 44χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, μητέρα δύο παιδιών, η οποία εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και άφησε την τελευταία της πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

130914121642_2217Μάλιστα στο πατάρι του καταστήματος εγκλωβίστηκε και η ηλικιωμένη μητέρα της 44χρονης, την οποία ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έγκαιρα.
Όσο για τον άτυχο πυροσβέστη; Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στον 5ο πυροσβεστικό σταθμό Καλλιθέας και ετοιμαζόταν πολύ σύντομα να παντρευτεί την αγαπημένη του.
Όπως έγραψε και το star.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν μέσα στο κατάστημα με τα υδραυλικά, πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Επειδή μάλιστα το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ήταν κλειστό, οι φλόγες επεκτάθηκαν στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, όπου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε εκείνη την ώρα, έφτασε στην πολυκατοικία και έντρομος έδωσε τα κλειδιά του δεύτερου ορόφου στους πυροσβέστες, λέγοντάς τους ότι είναι εγκλωβισμένη μια γυναίκα.
Τότε ο νεαρός πυροσβέστης με ηρωισμό, μπήκε μέσα στην πολυκατοικία, κατάφερε να εντοπίσει την γυναίκα, όμως δεν μπόρεσε να την σώσει και έπεσε κι εκείνος την ώρα του καθήκοντος, αφού τελείωσε το οξυγόνο στη φιάλη που είχε μαζί του.

arouraios.gr