Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Φωτιά στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ξυλόκαστρο – Αθήνα

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Από τον αναγνώστη μας Σ. Σκουλαρίκη αναφέρεται σε επιστολή του στην korinthiannews.gr:
«Σήμερα τα ξημερώματα, στις 06:40 περίπου, στο ύψος του Δαφνίου το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ξυλόκαστρο – Αθήνα με κατεύθυνση προς Αθήνα αναφλέγη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο  στο ύψος της μονής Δαφνίου ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του οδηγού που κατάφερε να σβήσει ο ίδιος με τον πυροσβεστήρα τη φωτιά αποσοβώντας  μεγαλύτερη ζημιά στο λεωφορείο.

Ο οδηγός και οι 7 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους  και μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με το λεωφορείο που ακολουθούσε το δρομολόγιο Λουτράκι – Αθήνα. Επί τόπου έσπευσε Πυροσβεστικό όχημα (δεν χρειάστηκε να επέμβει) και περιπολικό της αστυνομίας. Το λεωφορείο δεν έχει απομακρυνθεί μέχρι αυτήν την ώρα (08:40), δεν εμποδίζει όμως γιατί ο οδηγός του το έχει σταματήσει εκτός του δρόμου.
Θέλει προσοχή σε εκείνο το σημείο γιατί έχουν χυθεί πετρέλαια για όποιον θέλει να σταματήσει το όχημα του σε εκείνο το σημείο μην τυχόν και γλιστρήσει. Σας αναφέρω το περιστατικό για να το αναρτήσετε αν θέλετε στην ιστοσελίδα σας.  Ήμουν ένας από τους  επιβάτες του λεωφορείου. Έχω τα στοιχεία του οχήματος και του οδηγού αν θέλετε για να επιβεβαιώσετε την πληροφορία.
Σπύρος Σκουλαρίκης»