Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΣ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ : Αισιοδοξώ ότι θα βρίσκομαι στη θέση του Δημάρχου αλλά και από όποια θέση κι αν βρίσκομαι δεν θα προδώσω ποτέ την αγάπη ,την τιμή και την εμπιστοσύνη του 50% των Κορινθίων

Ξεκαθαρίζει μια τον πιο επίσημο και καθαρό τρόπο ο Βασίλης Νανόπουλος το μέλλον του στο Δήμο Κορινθίων.
Σε σημερινή του συνέντευξη του απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «αν δεν κερδίσει στο εκλογοδικείο τότε ια απομακρυνθεί από την μειοψηφία του Δήμου Κορινθίων;» ο Βασίλης Νανόπουλος ήταν κατηγορηματικός.
"Έχω μάθει να σέβομαι και να τιμάω τους θεσμούς. Θα μείνω στο Δήμο Κορινθίων από όποια θέση μου δώσει η βούληση του Κορινθιακού του λαού. Μόνο που η βούληση του Κορινθιακού αλλοιώθηκε με τα αποτελέσματα όπως ανακοινωθήκαν το βράδυ της 25ης Μαΐου 2014 . Γι αυτό και προσφύγαμε στην Δικαιοσύνη – στο εκλογοδικείο- όπως μας δίνει την δυνατότητα ο νόμος – ώστε να ανακοινωθούν τα σωστά αποτελέσματα των εκλογών.
Έχουμε κάνει ένσταση για 500 ψηφοδέλτια και τα ευρήματα είναι τέτοια που είμαστε αισιόδοξοι ότι η δικαιοσύνη θα ανακηρύξει την δημοτική μας παράταξη ως νικήτη των δημοτικών εκλογών 2014 στην Κόρινθο.
 Αισιοδοξώ ότι θα βρίσκομαι στη θέση του Δημάρχου αλλά και  από όποια θέση κι αν βρίσκομαι δεν θα προδώσω ποτέ την αγάπη ,την τιμή και την εμπιστοσύνη του 50% των Κορινθίων»
Ο  Βασίλης Νανόπουλος μίλησε για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο αλλά και για πολλά θέματα εφ όλης της ύλης  που τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ,ακόμα και για την λειτουργία του Επιμελητηρίου ,της Αναπτυξιακής , για την έκθεση Κορινθία 2014,για το αεροδρόμιο της Τρίπολης και τους μεγάλους οφειλέτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας  ανάμεσά τους και τοπικά ΜΜΕ
Για το νερό της Κορίνθου κατηγόρησε τον Δήμαρχο  Αλ Πνευματικό και τους συμβούλους του ότι αρνήθηκαν να συζητήσουν το θέμα και να κάνουν γνωστό σε ποιες περιοχές του Δήμου το νερό είναι πόσιμο και σε ποιες όχι. Τον  κάλεσε και πάλι ως δήμαρχο αλλά και ως πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να γνωστοποιήσει στους συμπολίτες μας σε κάθε σημείο του Καλλικρατικού Δήμου τι ακριβώς συμβαίνει με το νερό που φτάνει στις βρύσες τους
Υπενθύμισε ότι προεκλογικά ο Αλ Πνευματικός κορόιδεψε τους συμπολίτες μας για να τους υφαρπάξει την ψήφο, λέγοντας ότι έχει φέρει πόσιμο νερό σε όλο τον Δήμο.