Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Νύχτα πρεμιέρας – Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Νύχτα πρεμιέρας – Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)
 Με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης.
Να αυξήσει με το... καλημέρα τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση θέλει ο Ολυμπιακός που στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων αντιμετωπίζει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έρχεται από την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με την Ρεάλ για το πρωτάθλημα, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε χαρακτήρισε το αποψινό το πιο δύσκολο του ομίλου για την ομάδα του.

Όσον αφορά στα πλάνα των δύο προπονητών για τις ενδεκάδες και οι δύο έχουν κρατήσει κλειστά τα χαρτιά τους. Μάλιστα, ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε καν αποστολή αφού θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μανιάτη, ο οποίος πάντως θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει.

Το πιο πιθανό είναι ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Μποτία και Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μασουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς. Οι τριάδα των μεσοεπιθετικών αναμένεται να αποτελείται από τους Κασάμι, Ντομίνγκες και Αφελάι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει έναν εκ των Μήτρογλου ή Διαμαντάκου.

Η σέντρα θα γίνει στις 21:45 και το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη nova.
Την ίδια ώρα, στο άλλο ματς του ομίλου, η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Μάλμε.