Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μιχαλέλης: Θα... εγκρίνει το ΠΑΣΟΚ την κεντροδεξιά επανένωση;

Dimitris-Mihalelis-2

Με άρθρο του στη σημερινή “Real News”, ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Δημήτρης Μιχαλέλης στέκεται στα σενάρια και τις ζυμώσεις επανασυσπείρωσης του χώρου της Κεντροδεξιάς, διατυπώνοντας την… απορία για το αν θα δώσει τη σχετική έγκρισή του το ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που χωρίς τη Χαριλάου Τρικούπη… δεν γίνεται τίποτα στην κυβέρνηση.
“Αντί να σκέφτεται κανείς μπακαλίστικα, θα ήταν προτιμότερο να σκεφθεί οραματικά, με στρατηγική και σχέδιο για την επανένωση της Κεντροδεξιάς.
Οι πολίτες έφυγαν για συγκεκριμένους λόγους. Και μάλιστα, για διαφορετικούς λόγους προς κάθε κατεύθυνση. Άρα, για να αρθούν αυτοί οι λόγοι, θα πρέπει να παρουσιαστούν τέτοιες πολιτικές και προτάσεις, που να είναι είτε θελκτικές, είτε πειστικές.
Αλλά, κι αν όλα γίνουν έτσι όπως τα πιστεύουν κάποιοι, πώς είναι σίγουροι ότι η κεντροδεξιά επανένωση θα “εγκριθεί” από τον κυβερνητικό εταίρο; Διότι, μέχρι στιγμής, δεν γίνεται κάτι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Χαριλάου Τρικούπη”, σχολιάζει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μιχαλέλης στο άρθρο του στη “Real News”.