Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ο Καρατζαφέρης διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ - Ο ΕΝΦΙΑ “τροφοδοτεί” Τσίπρα και Χρυσή Αυγή

Giorgos-Karatzaferis-Makis-Voridis

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει παρών στην οποιαδήποτε προσπάθεια για «να φρενάρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», αλλά διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής του στην ΝΔ.
Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» τόνισε: «Πρέπει, πρώτον να φρενάρουμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με μια εντελώς διαφορετική πολιτική και δεύτερον η παράταξη, που έχει δώσει εξετάσεις από το τέλος του πολέμου μέχρι και σήμερα, ότι μπορεί να ασκήσει μια άλλη πολιτική, πιο πατριωτική, πιο εθνική, πιο αποδοτική, να πείσει ξανά τον ελληνικό λαό. Στην κατεύθυνση αυτή εάν και οι υπόλοιποι του χώρου έχουν καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα, δηλώνω παρών».
Παράλληλα, διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να συζητάει για την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία:«Καμία τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Το έχω ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους. Δεν ωφελεί κανέναν».
Αναφορικά με το μείζον πολιτικό θέμα που δημιουργήθηκε με τον ΕΝΦΙΑ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τονίζει τα εξής:
“Αίφνης ο ΕΝΦΙΑ αποδείχτηκε μια λάθος πολιτική, την οποία την αντιλαμβάνονται. Τέτοια λάθη δεν πρέπει να υπάρχουν στην ατζέντα. Γιατί όλα αυτά τροφοδοτούν τον κ. Τσίπρα και τη Χρυσή Αυγή”.

ysterografa.gr