Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΕΚ από τα... παλιά κόντραρε την Ρόμα - Ήττα 1-2 από τους Ιταλούς.


Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν ο... πρωταγωνιστής  στο φιλικό με τη Ρόμα (νίκη 2-1 για τους Ιταλούς), με ειρηνική «εισβολή» στο 90'+4' που έφερε τη λήξη της αναμέτρησης.
 Η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Ρόμα στο δυνατότερο φιλικό προετοιμασίας της αλλά οι 25.000 οπαδοί της ομάδας ικανοποιήθηκαν με τα όσα είδαν από τους παίκτες του Δέλλα.
Η Ένωση είχε διάθεση, πήρε... δύναμη από τον κόσμο και ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό το ματς και απείλησε τους Ρωμαίους με τους Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Μάνταλο.

Οι Ιταλοί δεν έβρισκαν χώρους αλλά αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει το έκαναν οι Ρωμαίοι. Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ανέστη.

Η Ρόμα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όπως τελείωσε το πρώτο. Με γκολ από στημμένη μπάλα. Ο Κεϊτά ήταν ξεχασμένος από την άμυνα της Ένωσης και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 85'. Ο Γεωργέας κέρδισε το πέναλτι και ο Ντακόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Οι φίλοι της Ένωσης χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες της ομάδας τους για την απόδοσή τους.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Αραβίδης (64' Ντακόλ), Ανάκογλου(79' Μπρέσεβιτς), Κολοβέτσιος (79' Σβαρνάς), Λαμπρόπουλος (79' Σαρρής), Μάνταλος (46' Ζόριτς), Μπακάκης (79' Γεωργεας), Πεταυράκης (78' Ρόβας), Πλατέλλας (59' Ντούνης), Κορδέρο (75' Φαγέ), Μπαρμπόσα (79' Γροντής).

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Ντε Σάνκτις, Ναϊνγκολάν (93' Σανάμπρια), Ιτούρμπε (63' Τότι), Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Ντέστρο (75' Σόμα), Αστόρι (63' Ρομανιόλι), Φλορέντσι (93' Ουτσάν), Ζερβίνιο (63' Λιάγιτς), Τοροσίδης (75' Παρέδες), Εμάνουελσον (75' Κόουλ).