Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Αρτέμιδα Ζαχάρως: Τίμησαν τους πεσόντες πυροσβέστες

artem puro2
Τους τρεις εποχικούς πυροσβέστες που βρέθηκαν πρώτοι απέναντι στις φλόγες της Αρτέμιδας πριν από εφτά χρόνια και έπεσαν στο καθήκον, τίμησαν οι συνάδελφοί τους από τις υπηρεσίες της Ηλείας. Μαζί τους και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Νικολακόπουλος με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Νίκο Στασινόπουλο.
Χθες το πρωί, οι πυροσβέστες έκαναν το δικό τους καθήκον απέναντι στους συναδέλφους τους που χάθηκαν και αυτοί μαζί με τους πολίτες εγκλωβισμένοι στις φλόγες το μεσημέρι της 24ης Αυγούστου 2007. Μόνιμοι, πενταετής και εποχικοί πυροσβέστες βρέθηκαν στο μοιραίο σημείο στην Αρτέμιδα, να αποτίσουν φόρο τιμής στους Ανδρέα Τζούμα, Θανάση Νιάρχο και Γιάννη Δρακόπουλο μαζί με συγγενείς και φίλους τους.

artem puro4
Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκε και η βουλευτής Ηλείας Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Στεφάνια κατέθεσαν εκ μέρους του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος ο κ. Νικολακόπουλος, ο διοικητής των Π.Υ. Ηλείας κ. Στασινόπουλος, εκπρόσωπο των συνδικαλιστικών φορέων των μονίμων, πενταετών και εποχικών πυροσβεστών.
 artem puro5
ilialive.gr/