Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Με το “δεξί” και Γιάννου ο Πανιώνιος

Με το “δεξί” και Γιάννου ο Πανιώνιος
  Για πρώτη φορά έπειτα από έξι χρόνια ο Πανιώνιος επικρατεί με 2-1 εντός έδρας του Εργοτέλη με τον Γιάννου να σκοράρει δύο φορές και ξεκινά με το. . . δεξί το φετινό Πρωτάθλημα.
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του στο 15ο λεπτό όταν από την προσπάθεια του Πάνου ο Γιάννου έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του Εργοτέλη ήταν άμεση καθώς στο επόμενο λεπτό ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μέγι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Αυτό το γκολ βοήθησε τους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν την απόδοση τους και στο 31΄έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τον Γιαννακόπουλο να λέει “όχι” στον Χαλκιαδάκη.

Το τελευταία διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως, άνηκε στον Πανιώνιο. Στο 40΄ ο Τσέρνι έδιωξε δύσκολα στο σουτ του Γιάννου, στο 44΄ο Μπούζας σημάδεψε το δοκάρι και στο 45΄ το σουτ του Μητρόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι δύο τερματοφύλακες ήταν πρωταγωνιστές και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51΄ο Γιαννακόπουλος έδιωξε δύσκολα μετά την κεφαλιά του Καζναφέρη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσέρνι κράτησε το 1-1 απέναντι από τον Γιάννου.

Στο 68΄ η κεφαλιά του Λυκογιάννη πέρασε άουτ, ενώ οι Κρητικοί άγγιξαν ξανά το γκολ στο 70΄ αλλά και πάλι ο Γιαννακόπουλος έσωσε στην κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς.

Στο 80' ο Γιαννακόπουλος αντέδρασε για ακόμα μία φορά εξαιρετικά στην κεφαλιά του Ντα Σίλβα και πέντε λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα, όταν από την σέντρα του Μπουμάλ ο Γιάννου με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό ήταν και το γκολ που έκρινε το ματς με τον Πανιώνιο να ξεκινάει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος, Κ. Γκέζος, Παντίδος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Μπούζας (59' Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (63' Φούντας), Γιάννου (88' Γκίνη)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
(Φεράντο): Τσέρνι, Ρέντζας, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Γιουσούφ (82' Παμλίδης), Κοζορώνης, Λυκογιάννης, Στράους (46' Καζναφέρης) Χαντί, Χαλκιαδάκης (61' Άλαν)