Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Το προφίλ των αντιπάλων του Αστέρα Τρίπολης

 Το προφίλ των αντιπάλων του Αστέρα Τρίπολης
 Ο Αστέρας Τρίπολης γνώριζε ότι θα είχε δύσκολο έργο στην πρώτη του παρουσία σε όμιλο του Europa League. Οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν στον 3ο όμιλο, την αγγλική Τότεναμ, την τουρκική Μπεσίκτας και τη σερβική Παρτίζαν.

Τότεναμ
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πέρυσι εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη υπό τις οδηγίες στην αρχή της σεζόν του Βίλας Μπόας και από το μέσο μέχρι το τέλος, του Τιμ Σέργουντ. Το καλοκαίρι ανέλαβε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο που ελπίζει να στεριώσει για πολλά χρόνια στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Τη φετινή σεζόν ενισχύθηκε κυρίως στην άμυνα. Έδωσε πολλά χρήματα για τον νεαρό αριστερό μπακ της Σουόνσι, Μπεν Ντέιβιτς για τον κεντρικό αμυντικό της Σεβίλλης, Φεντερίκο Φάσιο και για τον Έρικ Ντάιερ της Σπόρτινγκ. Ο τελευταίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά αφού έχει σκοράρει και στα δύο πρώτα του ματς, αν και αμυντικός.

Μπεσίκτας
Την ομάδα του Ντεμπά Μπα θα βρει απέναντί του ο Αστέρας Τρίπολης. Η Μπεσίκτας δεν τα κατάφερε κόντρα στην Άρσεναλ και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο Europa ελπίζει να φτάσει μακριά αφού έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια.

Παρτίζαν
Μία κλασική σερβική ομάδα είναι η Παρτίζαν που έχει ξεκινήσει από το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς και σταμάτησε πάνω στην Λουντογκόρετς.
Στους ομίλους του Europa βρέθηκε αποκλείοντας την Νεφτσι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γκριμπιτς, βρίσκεται στο ρόστερ της.