Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πιάνει λιμάνι ο Φορτούνης!

fortounis
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής άσος, που είχε πλησιάσει και πριν δυο μήνες στο λιμάνι, πλέον ρίχνει άγκυρα και προβάρει τα ερυθρόλευκα!  Ο νεαρός διεθνής μέσος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από την διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε σε συμφωνία μαζί του.
Επειτα από έξι χρόνια λοιπόν, ο 22χρονος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Κι αυτό γιατί ότι ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής ήταν μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού από το 2003 έως και το 2008, ωστόσο, δεν βρήκε θέση στην πρώτη ομάδα.
Ο Φορτούνης βρισκόταν σε συζητήσεις και με τον ΠΑΟΚ και δεν θα πρέπει να θεωρείται συμπτωματικό ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα οι Θεσσαλονικείς απέσυραν το ενδιαφέρον τους...
Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν, ενώ πριν φύγει από την Ελλάδα είχε παίξει στα Τρίκαλα και στον Αστέρα Τρίπολης.
Πλέον, όντας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και με παραστάσεις από ένα εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων επιστρέφει πιο έμπειρος κι έτοιμος να βοηθήσει το συγκρότημα του Μίτσελ να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.
Αν όλα πάνε καλά και βρεθεί τη Δευτέρα στον Πειραιά για να υπογράψει, θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στις ΗΠΑ και τον Καναδά για τα μεγάλα φιλικά προετοιμασίας.
Με τον Αστέρα Τρίπολης είχε γεμάτη σεζόν με 24 συμμετοχές και 1 γκολ και το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην Καϊζερσλάουτερν με την οποία πραγματοποίησε 28 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. Με την Εθνική μετράει 12 συμμετοχές και πήρε μέρος στο Euro του 2012.


Την διαφαινόμενη απόκτηση του Κώστα Φορτούνη «ανακοίνωσε» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. «Ενα μεγάλο ταλέντο για προθέρμανση... Και συνεχίζουμε...»