Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Θα είναι η Όλγα Τρέμη η νέα επίτροπος; Ποιοί κύκλοι συζητούν το όνομα της!

Θα είναι η Όλγα Τρέμη η νέα επίτροπος; Ποιοί κύκλοι συζητούν το όνομα της! Μπακογιάννη ή Χατζηδάκης; Αυτό είναι λένε το δίλημμα του Αντώνη Σαμαρά για το νέο επίτροπο της χώρας μας στην ευρωπαϊκή επιτροπή, ξεχνώντας όμως οτι ο κ.Σαμαράς συγκυβερνά αυτή τη χώρα με το πασοκ το οποίο δεν επιθυμεί ο νέος επίτροπος μας να είναι απο το στενό κομματικό χώρο της ΝΔ!
Ήδη στα ΜΜΕ κυκλοφορούν άρθρα που αναφέρουν πως «η τωρινή επίτροπος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη του ευρωπαϊσμού και της υπευθυνότητας. Οποιαδήποτε τοποθέτηση «επαρχιώτικου» τύπου θα μπορούσε να χαλάσει τη συνολική εικόνα της χώρας, που δεν είναι και στα ψηλότερά της σ΄ όλη την πενταετία της κρίσης.» σε μια προσπάθεια πίεσης στον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή του την επιλογή!
Το πρόσωπο που προτείνουν λοιπόν σαν λύση στον Αντώνη Σαμαρά είναι η Όλγα Τρέμη καθώς θεωρούν οτι έχει ολα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούν α).η θέση του επιτρόπου αλλά και β).η καλή συνεργασία με το πασοκ!
Επίσης στο Μαξίμου θεωρούν οτι η Ελλάδα θα πρέπει να επιλέξει και πάλι μια γυναίκα κάτι που αυξάνει τις μετοχές της κ.Τρέμη! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που δύο απο τους νέους ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι δημοσιογράφοι (η κ.Σπυράκη και ο κ.Κύρτσος) όπως και η κ.Τρέμη καθώς επικρατεί ήδη στην κυβέρνηση η άποψη πως τα άτομα που εχουν εμπειρία στην χειραγώγηση των μαζών μέσω των ΜΜΕ μπορούν να αποδώσουν καλλίτερα σε μία ευρωπαϊκή θέση απο ένα απλό επαγγελματία πολιτικό!
Ιδωμεν και οψόμεθα λοιπόν!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από