Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η εγκατάλειψη του πάρκου του Αγίου Παντελεήμονα στα Σαρανταπηχιώτικα

 http://www.korinthiaportal.gr/sites/default/files/styles/galleryformatter_slide/public/field/gallery/peykias_1.resized.jpg?itok=OIfDC6G9

Γράφει ο Γιάννης Μεντζελίδης

Το μοναδικό πάρκο του δήμου μας μετά τον Πευκιά είναι το πάρκο Αγ.Παντελεήμονα στα Σαρανταπηχιώτικα . Δυστυχώς την 4ετια 2011-2014 η απερχόμενη Δημοτική μας αρχή το είχε εγκαταλείψει ολοσχερώς στην μοίρα του. Κανένα ενδιαφέρον,με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχουν χρήματα,οι εκλεγμένοι  ευρωστινιοι (πρόεδρος Τ.Κ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης δεν πίεσαν ποτέ τον Δήμαρχο για λύση των προβλημάτων του πάρκου. Κυρίαρχο πρόβλημα ο ηλεκτροφωτισμός με νέο υπόγειο δίκτυο και καινούργια σώματα-φώτα.                                                          
Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ.Κλαδουχος στο Δ.Σ και στον απολογισμό που έκανε ισχυρίσθηκε ότι τα τρεισήμισι χρόνια αυτά εκτελέσθηκαν η εκτελούνται έργα στο δήμο  17 και μισό εκατομμύρια ευρώ.

 ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ κ..ΚΛΑΔΟΥΧΟ?

Τέτοιος πακτωλός χρημάτων και δεν μπορέσατε να αποσπάσετε για το πάρκο 30-40-50 χιλιάδες ευρώ.Να γίνει μια νέα μελέτη και να αποκτήσει το πάρκο νέο ηλεκτροφωτισμό ώστε 
να το χαίρονται οι συνδημότες της ευρύτερης περιοχής μαζί με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους
Βέβαια υπάρχουν και άλλα προβλήματα,αλλά για να λυνατε το πιο καίριο έπρεπε να υπάρχει από όλους ΕΝΔΙΑΦΈΡΩΝ-ΔΡΆΣΗ-ΠΊΕΣΗ προς την ηγεσία του δήμου μας.                  
 
Ιωάννης  Δ  Μεντζελιδης                                                                                                                      
Υποψήφιος Τ.Κ  Σαραντάπηχου                                                                                                               
Συνδυασμός  ΟΜΌΝΟΙΑ  Ξυλόκαστρου-Ευρωστινης