Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στην Κόρινθο ο πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Χρήστος Δημητρόπουλος: «Να βάλουμε την υπογραφή μας στην Ιστορία»

Εμφάνιση dimitropoulos_kyranakis5.JPG 
Στην Κορινθία βρέθηκε την Κυριακή 11/5 ο πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιούν οι νεολαίοι του Ε.Λ.Κ. σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να μεταφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι, στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν, κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστο Δημητρόπουλο και με τον Πρόεδρο της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κ. Γιώργο Ρούκη, όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα της περιοχής ενώ συνομίλησε με νέους, με ελεύθερους επαγγελματίες, με άνεργους με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες κα

Εμφάνιση dimitropoulos_kyranakis.JPG
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Η υποψηφιότητα του Προέδρου της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Κων/νου Κυρανάκη κοσμεί το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και στέλνει μήνυμα ανανέωσης. 

Τα πρόσωπα είναι ο παράγοντας που την περίοδο της μεγάλης κρίσης, την ώρα των μεγάλων αλλαγών και μεταβολών στην προσπάθεια για τη γέννηση του «νέου» στην πολιτική, παίζουν τον πλέον κρίσιμο και ουσιαστικό ρόλο.  

Είναι η ώρα που πρέπει η γενιά μου να βγει ένα βήμα -ακόμα- πιο μπροστά, να βάλει την υπογραφή της στην Ιστορία. Και θα το κάνει. 

Εχθρός της Εθνικής μας προσπάθειάς είναι μόνο η χαλαρότητα. Εχθρός μας είναι το «δε βαριέσαι». Η αδράνεια, η χαλαρότητα, δεν είναι για εκείνους που φέρνουν το αύριο. Ευθύνη μας είναι να στηρίξουμε τη σημερινή πορεία για τη Νέα Ελλάδα που γεννιέται.

Στις Ευρωεκλογές που έρχονται δεν δικαιολογείται καμία χαλαρότητα. Η Νέα Ελλάδα ζητά να τη στηρίξετε, να προχωρήσει πιο γρήγορα και να κλείσετε το δρόμο σε όσους θέλουν να επιστρέψει η Πατρίδα μας στις δοκιμασίες που αφήσαμε πίσω και στην κρίση που τώρα ξεπερνάμε.

Το μήνυμα λοιπόν των Ευρωεκλογών είναι συγκεκριμένο: Πρέπει ο καθένας να σκεφθεί τι Ελλάδα θέλει και να αποφασίσει.»