Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Διάσημοι Υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο μας στις Δημοτικές εκλογές 2014


Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση χρειάζονται ανάλογα λαμπερά ονόματα συνήθως καλλιτεχνών για να «στολίσουν» τις λίστες των υποψηφίων. Στις φετινές δημοτικές εκλογές, όπως σημειώνει το σάιτ queen.gr υπάρχουν περισσότεροι από 25 διάσημοι Έλληνες που ζητάνε μια ψήφο. Αυτοί είναι:

H  ηθοποιός Ειρήνη Βελιμαχίτη, υπεύθυνη του Φεστιβάλ green theater που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο θέατρο Αρχαίων Κλεωνών  Κορινθίας, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Καλαντζή.
Η Αντωνία Γιαννούλη έγινε γνωστή από τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου. Σήμερα είναι υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης.
Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της Μεσσήνης, ενώ είναι δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη.
Ο Μιχάλης Μανιάτης αποφάσισε να διεκδικήσει τη δημαρχία στον Πύργο Ηλείας.


  Η ηθοποιός Άννα Φόνσου πήρε την απόφαση να ομορφύνει την Αθήνα, βάζοντας το όνομά της στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη όπως και η Βάσια Τριφύλη.
Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης διεκδικεί την ψήφο σας από το ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον δήμο Αθηναίων. Τον ίδιο συνδυασμό  επέλεξε η Τζούλια Παπαδημητρίου, πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου για την υποψηφιότητά της.
Ο  πρωταγωνιστής.Αντώνης Καφετζόπουλος αποφάσισε να ριχτεί στη μεγάλη μάχη των δημοτικών εκλογών, συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του στο ψηφοδέλτιο Καμίνη για τον δήμο Αθηναίων.
 Ακόμα ο Κεφαλονίτης Φώτης Βαλλάτος (δημοσιογράφος στην Lifo), ο οποίος για χρόνια έχει ζήσει και στην Πάτρα κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων και η ηθοποιός του σήριαλ «Στο παρά πέντε» Αγγελική Λάμπρη που είναι σύζυγος του Πατρινού σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλου, είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τον φίλο και υποψήφιο για τη δημαρχία του Σαρωνικού, κατεβαίνοντας στις φετινές εκλογές με τον συνδυασμό του.
Ο Κώστας Σόμμερ θα δοκιμαστεί σε ρόλο υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον Άλιμο.
Ο Μάνος Ιωάννου είναι έτοιμος αν και μικρός σε ηλικία να προσφέρει τις υπηρεσίες στο Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε Άλιμο.
Ο Στέλιος Διονυσίου κατεβαίνει υποψήφιος και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στο δήμο του Βύρωνα ,  όπως και η Ιωάννα Σουλιώτη  Ο δήμος Βύρωνα είναι ο τόπος της εκλογικής της δράσης.
Η αγαπημένη κωμικός ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη έρχεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα του δήμου Καλλιθέας, στον οποίο θέτει υποψηφιότητα.
Ο Ηλίας Ψινάκης θέλει να δει τον εαυτό του δήμαρχο στον καλλικρατικό Δήμο Μαραθώνα. Ο ίδιος μένει κατοικεί στον Νέο Βουτζά από το 1996 και ξέρει καλά τα προβλήματα της περιοχής του.
Ο Λευτέρης Πανταζής  τήρησε τη δέσμευσή του. Ξεκινά προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.
Ο Γεράσιμος Γεννατάς θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο Δήμο Πετρούπολης. Μεγαλωμένος στα δυτικά προάστια και γνωστός στην περιοχή του με το υποκοριστικό «Μάκης».
Ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε υποψήφιος για δήμαρχος Χαϊδαρίου. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Κάτω Παρτάλι κατεβαίνει ανεξάρτητος και πολιτικά αχρωμάτιστος !
Ο Παύλος Χαικάλης επιλέχτηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την Περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες εκλογές..
Η Στέλλα Κονιτοπούλου άφησε τα μικρόφωνα και τις νησιώτικες μελωδίες και έστρεψε όλη της την προσοχή στα κοινά. Συμμετέχει στον ενοποιημένο δήμο Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης.
Ο Απόστολος Γκλέτσος για ακόμη μια φορά θα είναι υποψήφιος στον διευρυμένο δήμο Στυλίδας και ήδη θεωρείται το απόλυτο φαβορί.
Ο Κώστας Μπίγαλης ευαισθητοποιημένος πολίτης στον δήμο της Νέας Φιλαδελφείας, διεκδικεί μια θέση στον δήμο.
Η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη ζητά την ψήφο των κατοίκων της Γλυφάδας με τον συνδυασμό «Δυνατή Γλυφάδα».
Η Βάνα Μπάρμπα έχει υπάρξει υποψήφια τόσο με τον ΛΑ.ΟΣ, όσο και με το ΠΑΣΟΚ. Αυτή τη φορά βάζει το όνομά της στο ψηφοδέλτιο του Δήμου Γλυφάδας.
 Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη, επιλέχθηκε για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.