Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


Πως ο νυν πρωθυπουργός ξεφορτώθηκε τον ΓΑΠ που αρνείτο πεισματικά να παραιτηθεί

(και τώρα υποστηρίζει ότι τον..έριξαν )

TΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ

Απίστευτα ψέμματα, μπλόφες , διλήμματα και προσωπικές επιθέσεις , τα πάντα χρησιμοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την διάρκεια των συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών για να ροκανίσει τον χρόνο και να παραμείνει στην πρωθυπουργία!

Αυτό προκύπτει από τα απόρρητα πρακτικά των συσκέψεων στην Προεδρία της Δημοκρατίας τα οποία φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η << κυριακάτικη δημοκρατία >> φωτίζοντας όσα συνέβησαν τις δραματικές εκείνες ημέρες πίσω από τις κλειστές πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου.Πρακτικά που φωτίζουν καλύτερα τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας και ορισμένοι συνεργάτες του, την υπομονή και την ψυχραιμία που επέδειξε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να επιτύχει τον στρατηγικό στόχο της απομάκρυνσης του Παπανδρέου από την εξουσία , αλλά και την σωστή στάση που έδειξε παραδόξως στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μαζί με όσα συνέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο, η << κυριακάτικη δημοκρατία >> ρίχνει φώς σε όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της δραματικής Τετάρτης πρός Πέμπτη κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών επαφών Παπανδρέου-Σαμαρά και Σαμαρά-Παπαδήμου.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι σαφές: Ο Παπανδρέου που κατέληξε να προτείνει στο τέλος των διαπραγματεύσεων εκείνον που στην αρχή έβριζε σκαιότατα, τον νυν πρωθυπουργό, είχε ως τελικό στόχο να προκαλέσει ναυάγιο των συνομιλιών και να το χρεώσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης..

Εκείνον θα έδειχνε ως αποκλειστικό υπεύθυνο για την τροπή που έλαβαν τα πράγματα τόσο στην κοινή γνώμη αλλά και στον διεθνή παράγοντα.

Δεν υπήρξε ειλικρινής μαζί του ούτε μία στιγμή !

Για να παρασύρει μάλιστα τον Πρόεδρο της ΝΔ στην μπλόφα του δεν δίστασε να του πει ψέμματα για τις προθέσεις Παπαδήμου κατά την διάρκεια ενός μεταμεσονύκτιου τηλεφωνήματος !!!

Αλλά περισσότερα στα logiastarata.gr