Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ των χαμένων ευκαιριών για τον Δήμο Κορινθίων…

Εμφάνιση galazia_simaia.jpg


Στις ήδη αναρίθμητες χαμένες ευκαιρίες για την πόλη και το Δήμο μας, ήρθε να προστεθεί μια ακόμη… Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Κορινθίων με την μεγάλη ακτογραμμή, τις πολυάριθμες καταγάλανες παραλίες σε Κορινθιακό και Σαρωνικό, είναι ο μόνος παραλιακός δήμος του νομού Κορινθίας που δεν κατάφερε να βραβευθεί ΟΥΤΕ με μια Γαλάζια Σημαία.
Τα τελευταία χρόνια της θητείας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, λόγω απαξίωσης, το βραβείο της Γαλάζιας Σημαίας αφαιρέθηκε και από την τελευταία παραλία που το είχε κερδίσει. Μάλιστα πέρυσι ο απερχόμενος δήμαρχος είχε δηλώσει πως δεν έκανε καν αίτηση για το διεθνές αυτό βραβείο. Δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με το Πρόγραμμα βραβεύσεων.
Ένας δήμος με προτεραιότητα τον τουρισμό, δεν νοείται να μην καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις σε ποιότητα και υποδομές στις παραλίες του.
Δεν νοείται να προκύπτουν ζητήματα ασφάλειας για τους λουόμενους συνδημότες μας κάθε ηλικίας, με την τραγική κατάληξη που βιώνουμε κάθε χρόνο.
Δεν νοείται να αφήνει ανεκμετάλλευτο τον φυσικό του πλούτο που θα μπορούσε να φέρει εισόδημα στις επιχειρήσεις και το προσωπικό τους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ως νέα δημοτική αρχή θα θέσουν προτεραιότητα την κάλυψη των προϋποθέσεων ώστε οι παραλίες του Δήμου μας σε Κορινθιακό και Σαρωνικό να ξαναγίνουν ελκυστικό και ασφαλές αγαθό για τους δημότες μας. Με το βραβείο της Γαλάζιας Σημαίας, αλλά και με συστηματική διαφήμιση, ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο θα γίνει ελκυστικός προορισμός και πόλος έλξης επισκεπτών.
Γραφείο τύπου
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων