Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τα χωρια της Ευρωστινης επισκεφτηκε η υποψηφια αντιπεριφερειαρχης Κορινθιας, με τον συνδυασμο "Δημοκρατικη Πελοποννησιακη Συνεργασια", Μαριλενα Σουκουλη



Εμφάνιση IMAG0488.jpg

Στις περιοχές των χωριών της Ευρωστίνης περιόδευσε η υποψηφία αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία", Μαριλένα Σούκουλη, μαζί με περιφερειακούς σύμβουλους.

Η ορεινή Ευρωστίνη είναι μια περιοχή στην οποία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες έχει ολοκληρώσει μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις, κατά την θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το έργο "Ροζενά - Ζάχολη - Διασταύρωση Καρυάς", το οποίο έχει ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό το επικοινωνιακό φορτίο στην περιοχή της ορεινής Ευρωστίνης.

Εμφάνιση IMAG0465.jpg 
Οι κάτοικοι ζήτησαν από την κυρία Σούκουλη να ασκηθούν πιέσεις προς τον εργολάβο για την ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου και την κατασκευή των απαραίτητων στηθαίων. Επιπλέον, ζήτησαν την κατασκευή καινούργιας λιμνοδεξαμενής στην Λυκοποριά για την εξυπηρέτηση των αναγκών των τοπικών παραγωγών.

Από τη μεριά της η Μαριλένα Σούκουλη κατέθεσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την ανάπτυξη της περιοχής, στον πρωτογενή τομέα, μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα προγραμματική περίοδος, σε τομείς, όπως, για παράδειγμα η καλλιέργεια αρωματικών φυτών.

Και απαντώντας στην αγωνιά των κατοίκων για το πρόβλημα της άρδευσης ανάπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων σε όλη την Πελοπόννησο. 


 Γραφείο Τύπου
Υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας
Μαριλένας Σούκουλη