Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ’’ ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΑΤΟ, ΝΕΜΕΑ, ΚΟΡΙΝΘΟ


 Δευτέρα, 7η Απριλίου 2014
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η “κοινωνία αξιών” συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την περιοδεία της ανά την Ελλάδα. Η τρίτη τετραήμερη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο.
Πολυπληθής αντιπροσωπεία της “κοινωνίας αξιών” επισκέφθηκε το Ναύπλιο, την Καλαμάτα, το Κιάτο, τη Νεμέα και την Κόρινθο, όπου έγιναν συναντήσεις με συμπολίτες, μέλη και φίλους της “κοινωνίας αξιών”, και δόθηκαν συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά ΜΜΕ (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και έντυπα μέσα).

Ειδικότερα, στη Κορινθία, με την επιμέλεια και το συντονισμό της “κοινωνίας αξιών Κορινθίας”, πραγματοποιήθηκαν ένας κύκλος ανοιχτών θεματικών εκδηλώσεων. Το Σάββατο 5/4 στο Κιάτο με θέμα «Η Εθνική αγροτική παραγωγή ως πλατφόρμα πολλαπλής ανάπτυξης» και στη Νεμέα με θέμα «Ο δρόμος του κρασιού στην Ελλάδα. Προβλήματα και λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον», με κεντρικούς ομιλητές τον πρόεδρο της “κοινωνίας αξιών” Δημήτρη Μπουραντά και τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, γεωπόνο. Την Κυριακή 6/4 διεξήχθη ημερίδα στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας, με τη συμμετοχή των Δ. Μπουραντά («Για μια Ελλάδα που μας αξίζει»), Θάνου Μαρκαντώνη, τραπεζικού & χρηματιστηριακού εκπροσώπου με ειδίκευση στην επενδυτική τραπεζική («Σύγχρονοι τρόποι χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας») και Μαρίας Βλάχου, επιχειρηματία («Καινοτομία και εξωστρέφεια. Η περίπτωση της Fereikos Helix σαλιγκαροτροφίας»). Την ημερίδα παρακολούθησε σημαντικός αριθμός πολιτών της Κορίνθου και τη χαιρέτισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Β. Νανόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Παπαφωτίου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις παρατηρήθηκε μεγάλη συμμετοχή πολιτών στο δημόσιο διάλογο της “κοινωνίας αξιών”, ο οποίος επιβεβαιώνει την αποδοχή της πολιτικής, των θέσεων και των προτάσεων από τους πολίτες, καθώς και την επικρότηση της στρατηγικής των ''πρακτικών λύσεων'' και των “καθαρών πολιτικών επιλογών'' που έχει χαραχθεί και υποστηρίζεται .
Η περιοδεία της “κοινωνίας αξιών” θα συνεχισθεί την επόμενη εβδομάδα, με εξόρμηση στην Κρήτη (11, 12 και 13 Απριλίου).
 

Γραφείο τύπου_κοινωνία αξιών