Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Κλίμα αισιοδοξίας στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

 
Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ με καθημερινή και αθρόα προσέλευση πολιτών στο γραφείο του υποψηφίου δημάρχου ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΡΡΟΥ ως αποτέλεσμα του ρεύματος που έχει δημιουργήσει η θέληση για προσφορά στα κοινά
Το ρεύμα αυτό αυξάνεται καθημερινά και είναι κυρίως αποτέλεσμα της εξαιρετικής παρουσίας στα κοινά με ΗΘΟΣ όρεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ για τον ΔΗΜΟ μας. Οι δηλώσεις υποστήριξης υπερβαίνουν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους εκφράζουν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΡΡΟ εκτιμώντας ότι το ήθος, η εμπειρία αλλά προπάντων η διάφανη και συνεπής διαδρομή του στα κοινά επί σειρά ετών, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας στο δύσκολο έργο που θα κληθεί να αναλάβει.
Ένα ακόμη στοιχείο που δημιουργεί την προοπτική μιας μεγάλης κοινωνικής συσπείρωσης στο πλευρό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η ενεργοποίηση όλο και περισσότερων νέων στην κοινή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας. Η δέσμη των ρεαλιστικών, τεκμηριωμένων και άμεσα υλοποιήσιμων προτάσεων πείθει τους πολίτες ότι στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ γίνεται μια σοβαρή, μεθοδική και εμπεριστατωμένη δουλειά, σε πραγματικά αναπτυξιακή βάση.
Παράλληλα, συνεχίζεται η κινητοποίηση στελεχών της που περιοδεύουν καθημερινά σε τοπικές κοινότητες του Δήμου μας με βασικό αντικείμενο την επικοινωνία με τους πολίτες και την ενημέρωσή τους για τις δεσμεύσεις και τη Διακήρυξη Αρχών της κίνησης.


Σ.Ζ.