Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Νικήτας Κακλαμάνης: «Κανένας δεν μπορεί να με διαγράψει από τις αρχές της Ν.Δ. (ΒΙΝΤΕΟ)

kaklamanis-600x389
«Κανένας Σαμαράς δεν μπορεί να με διαγράψει από τις αρχές και τις ιδέες της Ν.Δ. Κανένας Σαμαράς δεν μπορεί να με διαγράψει από τους φίλους στη Ν.Δ.» Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης στη διαγραφή του από τη Ν.Δ. με το ιδιόχειρο σημείωμα του ίδιου του αρχηγού της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και σην εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε ότι παρά την μακροχρόνια γνωριμία και φιλία που είχε «έπεσα έξω στην εκτίμησή μου για τον Αντώνη Σαμαρά».
Χαρακτήρισε πρωτοφανές αυτό που έκανε ο αρχηγός της Ν.Δ. και πρωθυπουργός να ανέβει στο προεδρείο της Βουλής και με χειρόγραφο σημείωμα να επιδώσει ο ίδιος τη διαγραφή βουλευτή του κόμματος.
Τόνισε ότι «η σημερινή Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. όλων των άλλων αρχηγών του κόμματος. Η πολιτική συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ.»
Κατήγγειλε ότι δέχεται πόλεμο από τους κομματικούς μηχανισμούς της Συγγρού και ότι ασκείται τρομοκρατία στα στελέχη που έχουν αποφασίσει να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. «Τους παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο και τους λένε ή φεύγεις από τον Κακλαμάνη ή σε διαγράφουμε από το κόμμα».
Είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να ρίξει την κυβέρνηση και ότι ψήφισε «παρών» για να διασώσει την όποια πολιτική αξιοπρέπεια του έχει απομείνει μετά το «ναι» που είχε ψηφίσει για την φορολογία ακινήτων.
Δείτε τη συνέντευξη του Νικήτα Καλαμάνη στον Γιώργο Τράγκα

arouraios.gr