Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Mαταιώθηκε το καρναβάλι του Δερβενίου λόγω θανατηφόρου τροχαίου με δύο νεκρούς

Απόγευμα Κυριακής, χωρίς βροχή αλλά με κρύο και παγωνιά στο Δερβένι λόγω της απώλειας δυο νέων ανθρώπων, συμπολιτών μας, που βύθισε σε πένθος την τοπική κοινωνία , καθώς σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 151,100 χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, στην Ακράτα,  Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 40χρονος με κατεύθυνση προς την Πάτρα , προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (προστατευτικό στηθαίο), εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανετράπη  , με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου, καθώς και τον θανάσιμο τραυματισμό 55χρονου  επιβάτη του οχήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος που έχασε τη ζωή του ήταν αδερφός της 42χρονης τροχονόμου την οποία πριν από περίπου ένα χρόνο παρέσυρε και σκότωσε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισίας. Ειδικότερα, ήταν Απρίλιος του 2013 όταν μία 34χρονη οδηγός παρέσυρε την τροχονόμο η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Πλατάνων. Πριν καν συμπληρωθεί χρόνος, έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή και ο αδερφός της!
Φυσικά το Καρναβάλι ματαιώθηκε...Όταν χάνονται τόσο άδικα (σε τροχαίο) και ξαφνικά ,άνθρωποι που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή και την οικογένειά τους,δεν υπάρχουν λόγια...