Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Φθιώτιδα

 Εμφάνιση photo Μώλος.jpg


Στην Φθιώτιδα για μια «μίνι περιοδεία» βρέθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας», Κώστας Μπακογιάννης.

Εμφάνιση photo Λαμία 3.jpgΤο πρωί παρέστη στον Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην μνήμη των Φθιωτών Αγίων, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στη Λαμία και προσκύνησε την τιμία κάρα του  Αγίου Ραφαήλ, που μεταφέρθηκε από την Μυτιλήνη στην Λαμία  την περασμένη Τετάρτη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μετά τον εκκλησιασμό απόλαυσε τον καφέ του και συνομίλησε με πολίτες της Λαμίας, ευχές για  καλή επιτυχία αλλά και προτροπές να συνενώσει τις δυνάμεις όλων για την ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας. 


Εμφάνιση photo1 Λαμία 2.jpg
Κάτι το οποίο όχι μόνο υποσχέθηκε αλλά δεσμεύθηκε εκ νέου, καθώς όπως τόνισε τα προβλήματα αλλά και οι ευκαιρίες για τη Στερεά Ελλάδα είναι μεγάλες και δεν επιτρέπονται μοναχικές διαδρομές και κομματικές παρωπίδες. 

Όπως είπε η φιλοδοξία του ιδίου, αλλά και όλων όσων μετέχουν στο συνδυασμό του, είναι η Περιφέρεια της Στερεάς να αποτελέσει την πρώτη περιφέρεια της χώρας, που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα, που σώρευσε η κρίση και να περάσει πρώτη σε μια βιώσιμη αναπτυξιακή τροχιά.
Εμφάνιση photo ΦΕΨΥ.jpg 
Ο κ. Μπακογιάννης μετέβη εν συνεχεία στο Μώλο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εθελοντική αιμοδοσία από το Δήμο.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξήρε την πρωτοβουλία του Δήμου, που είχε εμπνευστή τον γιατρό Λουκά Δαδιώτη, Διευθυντή της Αιματολογικής  κλινικής στο Τζάνειο Νοσοκομείο και συμμετείχε σ αυτήν «εμπράκτως».

Συμπλήρωσε έτσι την αίτηση εθελοντή δότη αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και υπεβλήθη στην διαδικασία που προβλέπεται, μαζί με δεκάδες δημότες του Μώλου.

Όπως ανέφερε ο εθελοντισμός αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες στήριξης μιας κοινωνίας  κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην Ελλάδα της κρίσης.

Εμφάνιση photo Άγιος Κωνσταντίνος 2.jpgΣτα Καμένα Βούρλα, μια ακόμη στάση της μίνι περιοδείας στη Φθιώτιδα, ο κ. Μπακογιάννης συνομίλησε με πολλούς επαγγελματίες του τουρισμού και καταστηματάρχες για την κίνηση της αγοράς και τις προσδοκίες για μια καλή τουριστική περίοδο. 

Τέλος το πρόγραμμα έκλεισε στη Λαμία με την επίσκεψη στη Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας,  όπου  ο  προϊστάμενος της κ. Δημήτρης Γκλάβας  έδειξε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη τους χώρους του Κέντρου, που παρέχει πολλαπλή φροντίδα σε όσους έχουν ανάγκη ψυχικής και ψυχολογικής υποστήριξης.