Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο επίμονος Παπαμιμίκος…

Andreas-Papamimikos
Πρέπει να του αναγνωρίσει κανείς ότι… δεν κρύβεται. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι εκείνος που εκ των πραγμάτων σηκώνει το βάρος της κρίσιμης για την Κεντροδεξιά αναμέτρησης των εκλογών του Μαϊου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ το τελευταίο διάστημα, δέχτηκε “χτυπήματα” για τους εσωκομματικούς εμφυλίους που παρουσιάζονται σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Ο ίδιος ωστόσο παραμένει πεισματικά επίμονος. Εξ΄αρχής άλλωστε χάραξε τη στρατηγική της “απελευθέρωσης” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον στενό εναγκαλισμό των κομμάτων, και έτσι μάλλον δικαιούται να ομιλεί περισσότερο από τους υπόλοιπους.
Κάτι άλλωστε που φάνηκε και με τη σημερινή παρουσία του στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” με την Άννα Μπουσδούκου.
“Μέχρι τώρα λέγαμε όλοι ότι δεν θέλουμε  χρίσματα στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τώρα που ερχόμαστε εμείς και κάνουμε ένα τέτοιο βήμα, έρχεστε όλοι και πέφτετε από πάνω και λέτε… να δίνετε χρίσματα,  δεν είναι καλή  η στρατηγική.
Μέχρι τώρα λέγαμε ότι δεν θέλουμε διορισμένους στα ευρωψηφοδέλτια. Τώρα που λέμε πάμε σε σταυροδοσία, πάλι έρχεστε και βρίσκετε κάτι άλλο. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

υστερογραφα