Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

No... Μήτρογλου, No... γκολ! Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος

osfp
Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος στο Καραϊσκάκη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδoς.
 Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν στο δρόμο για την Αγγλία και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης. Ο Ατρόμητος που είχε κρατήσει και στο ματς του πρωταθλήματος στο μηδέν τους “ερυθρόλευκους” διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης αφού έχει το δεύτερο ματς στην έδρα του.
Στο 11' ο Σαβιόλα σημείωσε γκολ αλλά ο βοηθός υπέδειξε τον Αργεντινό σε θέση οφσάιντ (από το ριπλέι φάνηκε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς του Ατρομήτου).
Η μεγαλύτερη ευκαιρία των “ερυθρόλευκων” χάθηκε στο 28ο λεπτό όταν ο Ολαϊτάν έκανε εξαιρετική κίνηση, γύρισε στο σημείο του πέναλτι από όπου ο Σαβιόλα αστόχησε απελπιστικά.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο ευκαιρίες με τον Ιγκλέσιας που ανησύχησαν τον Μέγιερι, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έφτασε σε καμία περίπτωση με αξιώσεις στην περιοχή του Σηφάκη.
Η μοναδική καλή στιγμή ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σέποβιτς, μετά από φάση διαρκείας, να σουτάρει και τον Σηφάκη να κάνει σπουδαία επέμβαση.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (81' Εντινγκά), Μπονγκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ (76' Σέποβιτς), Ολαϊτάν, Σαβιόλα (63' Τσόρι).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (46' Καραμάνος), Μπρίτο (76' Ναπολεόνι), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος (67' Δημούτσος).

Ο Μίτσελ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την πίστη του πως ο εκλεκτός του, Νέλσον Βαλντέζ, θα συμφωνήσει να μετακομίσει στον Πειραιά

Τα πρώτα ματς του κυπέλλου ολοκληρώνονται την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Απόλλωνα στις 20.00.