Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Υπέρ της διαφήμισης της ΝΔ στο Facebook ο Φεύγας

Vassilis-Fevgas
Ο γνωστός πολιτικός αναλυτής Βασίλης Φεύγας, με πληθώρα επιτυχημένων εκλογικών εκστρατειών στο παλμαρέ του , πήρε χθες την πρωτοβουλία να υπερασπιστεί δημοσίως την αφίσα της Νέας Δημοκρατίας για την επιστροφή των χρημάτων από μίζες, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση και ειρωνικά σχόλια από το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς και στα social media.
Ο Βασίλης Φεύγας έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
“Λοιπόν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μια χαρά έκανε και έβγαλε το συγκεκριμένο poster και καλά θα κάνει να υποστηρίζει τις όποιες δράσεις της κυβέρνησης (άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτές). Έτσι κάνει κάθε σοβαρό κόμμα. Παρεμπιπτόντως ρίξτε μια ματιά στοwww.barackobama.com και μετά το συζητάμε. Για την αισθητική του; Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν είχε την υπογραφή κάποιου άλλου μπορεί και να σας άρεσε. Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ θα μου πείτε. Ε, λογικό αφού οι μίζες που επιστρέφονται αφορούν τα έργα και τις ημέρες του”.
Η ανάρτηση του Βασίλη Φεύγα στάθηκε αφορμή για να υπάρξει νέος κύκλος αντιδράσεων, με τον ίδιο ωστόσο να απαντά με επιχειρηματολογία σε όσους έσπευσαν να τον επικρίνουν.

ysterografa.gr