Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αντώναρος: Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, όχι πρόωρες εκλογές

antonaros
Την άποψη πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές, αλλά αντίθετα η πολιτική σταθερότητα είναι αυτή που μπορεί να φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα, εξέφρασε μέσω του Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.
«Καιρος ειναι να ξυπνησουν όσοι φαντασιωνονται άκαιρα πρόωρες εκλογές. Η χώρα χρειάζεται πολιτικη σταθερότητα.
Μόνο έτσι θα αποδώσει μια ΝΕΑ πολιτική ουσιαστικών κ αποφασιστικων χειρισμών στις σχέσεις της χώρας με τους βόρειους εταίρους μας στην ΕΕ», έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Στη συνέχεια, ο κ. Αντώναρος πρόσθεσε πως «πρέπει να μπει οριστικό τερμα στους υποστηρικτές του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Ειμαστε συγχρονοι Ευρωπαίοι με άποψη, ιδέες και δικές μας προσεγγίσεις.
Η ισοπεδωση της μεσαίας ταξης και των ελευθερων επαγγελματιων προς όφελος του υπερτροφικού δημοσίου τομέα πρέπει να σταματήσει.
Θέλουμε μια Ελλάδα σύγχρονη, προοδευτική, φιλέλευθερη, ευρωπάική, με ευδιακριτα κοινωνικά χαρακτηριστικά.
Δεν θέλουμε μια Δανία η μια Ιρλανδια του Νότου. Έχουμε τα δικά μας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Και θέλουμε να τα διατηρησουμε».
Κλείνοντας έγραψε: «Αυτη ειναι η Ελλάδα που ηθελε ο Κωνστ. Καραμανλης. Αυτη ειναι η Ελλάδα που θέλουμε κ εμεις σήμερα–οσοι πιστευουμε απαρεγκλιτα στο οραμα του».