Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩN ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA


Εμφάνιση spa2.jpg 



Η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ υποδέχθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014,  είκοσι τουριστικούς πράκτορες από τη Μόσχα και από άλλες περιοχές της Ρωσίας, στο Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa,  προκειμένου να έρθουν σε επαφή αφενός με την εμπειρία των θεραπευτικών και ευεργετικών ιδιοτήτων των ιαματικών νερών του Λουτρακίου και αφετέρου με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων του.
Εμφάνιση spa1.jpgΤο επίσημο καλωσόρισμα πραγματοποίησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λουτρακίου - Άγιων Θεοδώρων, κ. Ιωάννης Κακούρος , ο οποίος συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές που υπάρχουν για την καλύτερη και περαιτέρω προώθηση του Ιαματικού Τουρισμού στη Ρώσικη Αγορά.


Οι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες που φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Loutraki Thermal Spa, δραστηριοποιούνται κυρίως στον Αθλητικό Τουρισμό και ειδικότερα στον μαθητικό αθλητικό τουρισμό σε ολόκληρη τη Ρωσία.
Στα πλαίσια στήριξης του ιαματικού τουρισμού, τα group των Ρώσων επισκεπτών αναμένεται να διαμείνουν στο Λουτράκι καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων,  για το χρονικό διάστημα Ιούνιος - Σεπτέμβριος 2014, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά όλα τα τουριστικά πλεονεκτήματα του.
 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ