Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Πέταξε για Αγγλία ο Μήτρογλου, έρχονται Βαλντέζ και Τρέχο

mitroglou
Στο δρόμο για την Αγγλία είναι ο Κώστας Μήτρογλου, που αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, ώστε να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Φούλαμ.
 Ολες οι πληροφορίες, αλλά και τα δημοσιεύματα του εξωτερικού υποστηρίζουν πως ο έλληνας επιθετικός ταξιδεύει ήδη για το Λονδίνο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Γιάννης Βρέντζος, που βρίσκεται στην Αγγλία με τους μάνατζερ του Μήτρογλου, έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες τη Φούλαμ και ειδοποίησε τον 25χρονο φορ να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Ο έλληνας επιθετικός έχει αποκλειστεί από την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για τις τελικές συζητήσεις.
Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των δύο παικτών, που θα αντικαταστήσουν τους Μήτρογλου και Βάις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Τζαζίρα, ενώ παράλληλα προχωρούν στην απόκτηση του Οσκαρ Τρέχο από την Τουλούζ, πιθανότατα με κανονική μεταγραφή.

Αμφότεροι αποτελούν επιλογές του Μίτσελ, ο οποίος είχε εισηγηθεί και το καλοκαίρι την απόκτησή του. Βέβαια το καλοκαίρι προτιμήθηκαν άλλες λύσεις με τους Σαβιόλα, Βάις και Κάμπελ να είναι τελικά οι παίκτες, που αποκτήθηκαν για την γραμμή κρούσης