Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων από το ΚΚΕ ο Ν. Σοφιανός

Υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων από το ΚΚΕ ο Ν. Σοφιανός
Παρά τις πληροφορίες που έφεραν φαβορί τη Λιάνα Κανέλλη ως υποψήφια του ΚΚΕ στο δήμο Αθηναίων, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του κόμματος έδωσε το χρίσμα στον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ Νίκο Σοφιανό
Ο υποψήφιος του ΚΚΕ για τον πρώτο δήμο της χώρας, είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του κόμματος ενώ, διετέλεσε γραμματέας του Κ.Σ. της ΚΝΕ το διάστημα 1991-2001.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες:

-Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Ζαφειρίου Ελένη. Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και λαϊκές ελευθερίες. Δικηγόρος. Γεννημένη το 1951.

-Νότιου Τομέα Αθηνών: Κατσώτης Χρήστος. Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Ξενοδοχοϋπάλληλος. Γεννημένος το 1958.

-Βόρειου Τομέα Αθηνών: Μπαλού Αλεξάνδρα. Μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, μέλος του Δ.Σ. της ΟΤΟΕ και νομαρχιακή σύμβουλος Αθήνας. Τραπεζοϋπάλληλος. Γεννημένη το 1961.

- Δυτικού Τομέα Αθηνών: Πέρρος Γιώργος Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Γεννημένος το 1960.

newsit.gr