Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Βασίλης Νανόπουλος για την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Κορινθίων.

 Συνέντευξη Νανόπουλου: Ότι είχε να προσφέρει κάποιος δήμαρχος, σε δυο τετραετίες το πρόσφερε...(ΒΙΝΤΕΟ)
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Νανόπουλου απομένει για να μπεί και επίσημα στην προεκλογική διαδικασία και την διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κορινθίων. Μιλώντας στο apopsi24.gr και στον Δημήτρη Σαρρή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του για τα κοινά του τόπου ενώ πέταξε και τις σπόντες του για την τωρινή δημοτική αρχή και την λάθος  διαχείριση των καταστάσεων που έχει οδηγήσει στα σημερινά προβλήματα του Δήμου -Στο λιμάνι της Κορίνθου είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί κανείς το βράδυ
Μάλιστα ο κύριος Νανόπουλος τόνισε πως "ότι είχε να προσφέρει κάποιος δήμαρχος, σε δυο τετραετίες το πρόσφερε" και συμπλήρωσε πως "η καθημερινότητα του Κορίνθιου πολίτη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο σε ελάχιστους μήνες αν υπάρχουν οι κατάλληλοι συνεργάτες -Έχω τους κατάλληλους συνεργάτες για να το κάνουν.".
Με την συνέντευξη του αυτή ο κ. Βασίλης Νανόπουλος δείχνει πως θα είναι ένας πολυ δυνατός μονομάχος και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το δημαρχιακό θώκο.
Ακολουθεί η συνέντευξη του πρόεδρου του Επιμελητηρίου που θα "ανάψει φωτιές" λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του και του συνδυασμού του.

Δείτε το βίντεο...