Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Με υπερεσιακό τον Γιάννη Νούλα, η Κόρινθος κατά του Παμβουπρασιακού , στο φιναλε του Α γύρου

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/a97df56f371c9a4bfadeb9d980fc77b5_XL.jpg 
Με τον Γιάννη Νούλα σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού στο πάγκο της θα αντιμετωπίσει η Κόρινθος αυριο Κυριακή (26/1) στο Δημοτικό Στάδιο τον ΠΑΟ Βάρδας, στα πλαισια  των αγώνων του φινάλε του Α γύρου (15ης αγωνιστικής) στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου  στη Γ Εθνική κατηγορία.
Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της Κορίνθου, Μάριος Σταματάκης μαζί με μέλη της διοίκησης βρέθηκαν στην προπόνηση και ανακοίνωσαν στους ποδοσφαιριστές την απόφασή τους. Τους στήριξαν για μια ακόμη φορά και ζήτησαν να τα δώσουν όλα για να έρθει η νίκη κόντρα στη Βάρδα. 
Τονίστηκε πως ο ΓιάννηςΝούλας θα οδηγήσει την ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας και την Δευτέρα (27/1) θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, μετά το διαζύγιο της Τρίτη με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη . Αρκετοί προπονητές έχουν προταθεί, η διοίκηση έχει συγκεκριμένη λίστα και υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι τη Δευτέρα, θα βρεθεί η πλέον, κατάλληλη λύση. 
Πέρα από τα μέλη της διοίκησης, στην προπόνηση βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος με τη σειρά του μίλησε για λίγα λεπτά στους παίκτες. Επισήμανε πως ο Δήμος βρίσκεται πάντα κοντά στην Κόρινθο και θα συνεχίσει να το κάνει, εκφράζοντας τη στήριξη του στην προσπάθεια, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.
"Η Κόρινθος είναι το καμάρι της πόλης και ο Δήμος, ανεξαρτήτως προσώπων θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Όλοι αγαπάμε αυτή την ομάδα, συνεχίστε ενωμένοι την προσπάθεια", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πνευματικός.  
 Στο μεταξύ μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Κορίνθου, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης σε δήλωση του , στην Κορινθία sports επισήμανε:
 "Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και ο νέος προπονητής να πάει ακόμη καλύτερα.
Η Κόρινθος δικαιούται να αλλάξει κατηγορία. Αφήνω την ομάδα στην πρώτη 6αδα, έκανα ό,τι καλύτερο και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Ήταν τιμή μου που δούλεψα στην Κόρινθο. Σίγουρα μένει μια πικρία γιατί τα πράγματα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Όσοι ήταν καθημερινά στις προπονήσεις ξέρουν τον τρόπο δουλειάς μου, ακόμη και εκείνους που ασκούσαν καλοπροαίρετη κριτική. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα για να τη δει ψηλότερα, η Κόρινθος πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη ηρεμία και σταθερότητα".
 
Εκτός από το ντέρμπι της Κορίνθου με τον ΠΑΟ Βάρδας , στα πλαισια  της 15ης αγωνιστικής,   η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης δοκιμάζεται στο Μεσολόγγι κόντρα στην Α.Ε.Μ. που ψάχνει τρίποντο παραμονής. Στό Κρανίδι θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Αργολίδας αναμεσα στην ΑΕ Ερμιονίδας και τον Πανναυπλιακό, ενώ στο Άργος, ο Παναργειακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Λάππα. Η Αχαϊκή υποδέχεται τον Παναρκαδικό, ενώ η Καλαμάτα αγωνίζεται με τον Εθνικό Σαγέικων. Την ίδια σε ενδιαφέροντα αγώνα η Δόξα Νέας Μανωλάδας μάχεται με τον Μεσσηνιακό, ενώ στο ντέρμπι της ουρας στο Αιτωλικό ο τοπικός Άρης αγωνίζεται με τον ΠΦΟ Πανόπουλου.
 Η 15η αγωνιστική
Κόρινθος – ΠΑΟ Βάρδας
Αρης Αιτωλικού – ΠΦΟ Πανόπουλου
Καλαμάτα – Εθνικός Σαγέικων
Παναργειακός – Ατρόμητος Αχαΐας
ΑΕ Ερμιονίδας – Πανναυπλιακός
Αχαϊκή – Παναρκαδικός
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΕ Μεσολογγίου
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Μεσσηνιακός