Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μπαρόζο ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες με Σαμαρά

Barroso-Samaras
Twitter@EmOikonomidis
Η ποιοτική διαφορά στην ανάγνωση της χρηστικότητας της δυναμικής των social media, μεταξύ των Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτικών, είναι η έγκαιρη κατανόηση της αναγκαιότητας διάχυσης ουσιαστικών και στοχευμένων μηνυμάτων.
Ο Ζοζέ Μπαρόζο, αν και μάλλον αρτηριοσκληρωτικός στη συνολική πολιτικη θεώρηση και φιλοσοφία του, έδωσε σήμερα ένα τέτοιο απτό δείγμα. Όπως είχε συμβεί και όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος ανέβασε αμέσως στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter τις σχετικές φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, έτσι και ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έφτιαξε ένα κολάζ με φωτογραφίες από την παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο πιο παρεμβατικό social media της εποχής μας.
“Σημερινή συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και μέλη της κυβέρνησής του, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις Βρυξέλλες”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζοζέ Μπαρόζο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

ysterografa.gr