Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σβ. Πέσιτς: Ο Ολυμπιακός μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών


 Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, μια ημέρα προτού η Μπάγερν Μονάχου υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ευρώπης στη Γερμανία, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός αρνήθηκε να... ξεγράψει την ομάδα του, λέγοντας ότι οι Πειραιώτες δεν είναι ανίκητοι.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών στην Ευρώπη. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972, δεν έχει παίξει καλύτερη ομάδα στο ιστορικό γήπεδό μας. Τα αποτελέσματα, το ρόστερ και η ατομική ποιότητα των παικτών ξεκάθαρα ευνοούν τον Ολυμπιακό, ωστόσο καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη» τόνισε ο Πέσιτς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και συμπλήρωσε: «Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και το γήπεδο θα είναι "sold out". Αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια, για τα οποία ζει κάθε παίκτης του μπάσκετ. Δεν θα σκεφτούμε τη νίκη ή την ήττα. Εάν δεν διστάσουμε, αλλά επιτεθούμε συνεχώς, υπάρχει μια πιθανότητα να νικήσουμε τον Ολυμπιακό».

Από πλευράς των παικτών της Μπάγερν Μονάχου, δηλώσεις έκανε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό της σεζόν ως τώρα. Στον πρώτο γύρο στην Αθήνα, είχαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη εναντίον της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη σε αυτό το σημείο. Εάν μπορέσουμε να νικήσουμε στο εντός έδρας παιχνίδι μας, θα κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για να φτάσουμε στο "Top 16"».