Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μιχελάκης: Δεν θα γίνουν πρόωρες βουλευτικές εκλογές

Giannis-Mixelakis-Antonis-Samaras
Την εκτίμηση ότι το 2014 δεν θα διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές, μαζί με τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διατυπώνει ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή.
“Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να προκαλέσει ανατρεπτικές κινητοποιήσεις, αφού απέτυχε στην πρόταση δυσπιστίας, άρχισε τώρα να διακινεί καινούρια σενάρια. Όπως απέτυχαν λοιπόν τα όσα διακινούσε έως σήμερα, έτσι θα αποτύχουν και όσα τώρα απεργάζεται.
Ο τόπος δεν αντέχει καιροσκοπισμούς, δεν αντέχει συνθήκες αβεβαιότητας και αστάθειας, δεν αντέχει χαμένο χρόνο. Εμείς, και το είπε καθαρά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πορευόμαστε με σχέδιο και προοπτική τετραετίας”, τονίζει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μιχελάκης, με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή.
Ο Υπουργός Εσωτερικών αναφέρεται ακόμη στο ενδεχόμενο επιστροφής της Δημοκρατικής Αριστεράς στην κυβέρνηση, εκτιμώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα έδινε καλύτερα αποτελέσματα.