Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Τα λάθη τερματοφύλακα και άμυνας οδήγησαν σε ήττα τον Αστέρα 3 - 0 στο Πετρί

Νέα νίκη η Θύελλα Πετρίου, 3-0 τον Αστέρα Δερβενίου
Ακόμα μια επιτυχία για τη Θύελλα Πετρίου, η οποία επικράτησε 3-0 του Αστέρα Δερβενίου και έφτασε τους 28 βαθμούς, μόλις δύο πίσω από τους πρωτοπόρους ΑΟ Λουτράκι και Παννεμεατικό.
Ο Αστέρας έχασε στο ζέσταμα τον βασικό του γκολκίπερ, Λιβάνο, καθώς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, για να ξεκινήσει έτσι ο Φραντζής. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, δίχως πολλές φάσεις μπροστά από τις εστίες. Η Θύελλα μπήκε καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο, για να ισορροπήσουν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι.  Στο α΄ ημίχρονο δεν υπήρξαν κλασικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς για τη Θύελλα τα όποια σουτ επιχείρησαν οι Κοσμάς, Χουσελάς, Σαϊσανάς Ν., έφυγαν άουτ, όπως και η εκτέλεση φάουλ του Μακρυγιάννη από πλευράς φιλοξενούμενων, ενώ
στο 37’ ο Κουτρούλης θέλησε από δύσκολη θέση να πλασάρει τον Χόντια, που απέκρουσε με το πόδι.
Στην επανάληψη , τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν μάλιστα με απευθείας φάουλ του Μπόρση (55’) και λάθος υπολογισμό του Φραντζή .
Η Θύελλα έφτασε στο 59’ και στο 2-0 με το Νίκο Σαϊσανά, μετά από κεφαλιά πάσα του Κοσμά και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Γιαννόπουλο.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με σουτ από κοντά ο Κοσμάς, στο 84' , φτάνοντας και τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, με τη Θύελλα να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την 3η συνεχόμενη ήττα τους.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Χόντια, Μάρκου, Σχοινοχωρίτης, Τσουμάνης, Μπακασέτας Β., Σαϊσανάς Π., Μπόρσης, Μανάβης, Χουσελάς Π., Σαϊσανάς Ν., Κοσμάς Έπαιξαν και οι: Αγραφιώτης, Αθανασίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Φραντζής, Μαστρογιαννόπουλος, Μετεβελής, Πολύζος, Γιαννόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μερκούρης (63’ Πρίφτης), Μακρυγιάννης, Κουτρούλης, Καραγιαννίδης, Λιθοξόου (76’ Πεθαίνος) (87’ Τάφα)