Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Βενιζέλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παράταξη – Είναι όχημα διαμαρτυρίας των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ».

ven
Η Κεντροαριστερά έχει μεγάλη δυναμική στην Ελλάδα και θα έχει την ευκαιρία να το αποδείξει στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τόνισε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega και τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Με αφορμή την εκδήλωση της «Κίνησης των 58» που διοργανώθηκε στο θέατρο Ακροπόλ ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξης με την ελληνική «Ελιά», η οποία θα προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε να φτιάξει ψηφοδέλτια για τις Ευρωεκλογές, αλλά και τις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ, σημείωσε ότι μια πολιτικά επαμφοτερίζουσα στάση αναφερόμενος στο γεγονός ότι το κόμμα του κ. Κουβέλη ψήφισε παρών στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης αλλά καταψήφισε τον προϋπολογισμό.
Ωστόσο, τόνισε πως η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για συμμετοχή της στην Κεντροαριστερά παραμένει ανοιχτή.
Σε σχόλιό του για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παράταξη – Είναι όχημα διαμαρτυρίας των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ».
Επίσης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μετράται ως πολιτικό κόμμα αλλά ως μια παράταξη και επανέλαβε ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση και σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Υποστήριξε δε ότι η Ν.Δ. ήταν αυτή που προσχώρησε στην στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ.