Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΟΝΝΕΔ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013»

Εμφάνιση 1223 IMG.jpeg
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013». Φέτος, παραδώσαμε είδη πρώτης ανάγκης σε συλλόγους πολυτέκνων οικογενειών σε 40 νομούς σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά, η πανελλαδική πρωτοβουλία συγκέντρωσε 8.700 είδη ρουχισμού, 13.000 συσκευασίες τροφίμων, 1.050 συσκευασίες φαρμάκων και 1.110 παιχνίδια.
Εμφάνιση 1223 IMG_2.jpeg
 
Στην Αττική, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Οργάνωσης, Σάκη Ιωαννίδη, παρέδωσε σήμερα ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια στα γραφεία της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, η οποία αναλαμβάνει τη διανομή των ειδών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Με το πέρας της παράδοσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε:
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013» σε 40 νομούς σε όλη την Ελλάδα. Οφείλουμε όλοι, να σταθούμε δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες που στην ουσία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Η κοινωνική αλληλεγγύη εκφράζεται μέσα από συνεχόμενη προσφορά όλους τους καιρούς, πολύ περισσότερο την εποχή της κρίσης. Για το λόγο αυτό οφείλει τόσο η κοινωνία να δείξει την ευαισθησία της απέναντι στις οικογένειες αυτές, όσο και η πολιτεία να λάβει μέτρα ανακούφισής τους, με το πέρας της κρίσης ».

Από το Γραφείο Τύπου.