Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Συνεννόηση Σαμαρά-Βενιζέλου για την ΕΡΤ

Antonis-Samaras-Evangelos-Venizelos
Στο πλαίσιο σχετικής συνεννόησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αποφασίστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, παρουσία Εισαγγελέα σήμερα το πρωί.
Με δηλώσεις του σε τηλεοπτικά κανάλια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επεσήμανε ότι ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας είχε την ευθύνη του επιχειρησιακού σκέλους της επέμβασης, ενώ σημείωσε με νόημα τα εξής:
“Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Το Ραδιομέγαρο βρισκόταν υπό παράνομη κατάληψη, με αποτέλεσμα την καθημερινή ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου και η επέμβαση έγινε παρουσία Εισαγγελέα.
Ορισμένοι είχαν επενδύσει πολιτικά να γίνει εστία αναταραχής.
Πραγματικά αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο κάνουν σόου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει να γίνει καταγραφή του υλικού.
Για πολλούς μήνες υπήρχε πλήρης ανομία με θύματα και τους εργαζόμενους, αφού δεν μπορούσαν να δοθούν ούτε καν οι αποζημιώσεις”, σημείωσε μεταξύ άλλων με τις δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
 
Pantelis-KapsisΟ υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής δήλωσε… άγνοια για την επιχείρηση που εκτυλίχτηκε από νωρίς το πρωί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Ο Παντελής Καψής μίλησε στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου υποστηρίζοντας ότι την επιχειρησιακή ευθύνη της επέμβασης των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή είχε το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη.

ysterografa.gr