Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

27χρονος Aλβανός είχε κατακλέψει το Κιάτο και το Βασιλικό

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών και μία απόπειρα κλοπής στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου , ενώ για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση, αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος, κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2011, είχε διαπράξει τις εξής περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής:
-Την 29-5-2011 το βράδυ, στο Κιάτο , διέρρηξε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ιδιοκτησίας Ελληνίδας και αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
-Την 28-5-2011 το βράδυ, στο Βασιλικό Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας Έλληνα και αφαίρεσε χρήματα.
-Την 15-4-2011 πρώτες πρωινές ώρες, στο Βασιλικό , διέρρηξε εργοστάσιο ιδιοκτησίας Έλληνα και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
-Κατά το χρονικό διάστημα από 27-5-2011 έως 30-5-2011, στο Κιάτο , διέρρηξε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ιδιοκτησίας Ελληνίσας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα