Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αλαβάνος: “Μετεωρολογικό δελτίο” οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

alavanos
Σκληρή κριτική στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά έκανε ο ο επικεφαλής του κόμματος «Σχέδιο Β΄», Αλέκος Αλαβάνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε ότι τα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιφατικά και το μόνο που κάνουν είναι να «επιτείνουν τη σύγχυση του λαού».
«Δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ο κ. Τσίπρας “εθνική καταστροφή” την επιστροφή στη δραχμή. Με τον ίδιο τρόπο λέει τα ίδια με τον Αντώνη Σαμαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος.
Ακόμη, πρόσθεσε ότι οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν «μετεωρολογικό δελτίο» έτσι που αλλάζουν συνέχεια και έφερε ως αντιδιαστολή το παράδειγμα της ΔΗΜΑΡ για την οποία είπε ότι εκτιμά τη θέση της ακόμα και αν διαφωνεί μαζί της.
Ερωτηθείς επανειλημμένως για το θέμα της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε ότι «από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε μια προσπάθεια εναλλακτικής λύσης με αίσθημα φόβου» και εξήγησε ότι «με το φτηνό νόμισμα θα έχουμε άμεσα αύξηση εξαγωγών και μείωση εισαγωγών αφού θα υπάρξει ένταση της εσωτερικής παραγωγής».

υστερογραφα