Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Ο Αλέκος Αλαβάνος «καρφώνει» Τσίπρα:Τρο​μοκρατικός ο λόγος του (Βίντεο)

Ο Αλέκος Αλαβάνος «καρφώνει» Τσίπρα:Τρομοκρατικός ο λόγος του (Βίντεο)
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας τη Τρίτη 5 Νοεμβρίου στον Action24 και στην εκπομπή "Ανασκόπηση Σήμερα" με τον Βασίλη Ταλαμάγκα είπε ότι λυπάται πολύ για τη δήλωση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. (Ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει σε ομιλία του στο Τέξας ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφή). Παράλληλα ο πρόεδρος του "Σχεδίου β" τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην ίδια καταστροφολογία και τρομοκράτηση του ελληνικού λαού με την υπάρχουσα κυβέρνηση. Τέλος, ο κ. Αλαβάνος αναρωτήθηκε ότι εφόσον
η έξοδος από το ευρώ για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφή γιατί δεν "πετάνε τον Λαφαζάνη έξω"; Καθώς και γιατί δεν διώχνουν αυτούς που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης από το ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε: "Λυπάμαι πολύ για αυτήν τη δήλωση γιατί δεν είναι μία διαπίστωση είναι μία δήλωση τρομοκράτησης. Δηλαδή, όταν μιλάς για μία εναλλακτική λύση και χρησιμοποιείς τον όρο καταστροφή έχεις μπει στον ίδιο ιδεολογικό πολυβολείο της κοινωνίας που κάνει η κυβέρνηση." [...] Θα έλεγα ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει μία απάντηση. Τι σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση όταν δεν έχεις εναλλακτική λύση;" "[...] Θεωρώ ότι είναι πολύ λυπηρό - ίσως ούτε η ΔΗΜΑΡ δεν το έκανε αυτό - από ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στην καταστροφολογία και στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού." [....] "Όταν υπάρχουν δυνάμεις στο ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται θέλουν αυτή τη καταστροφή γιατί δεν του πετάτε έξω;" Γιατί δεν πετάτε τον Λαφαζάνη έξω;" "Γιατί δεν πετάτε έξω αυτούς που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης από το Ευρώ"
 


action24.gr