Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ψηφίστε τον MVP της 5ης αγωνιστικής, της Α1 Κορινθίας

Ψηφίστε τον MVP της 5ης αγωνιστικής, της Α1 Κορινθίας

Ολοκληρώθηκε μια αρκετά επεισοδιακή αγωνιστική, με σημαντικά αποτελέσματα και φυσικά πολλούς παίκτες να δίνουν τα πάντα για τις ομάδες τους, ώστε να φύγουν νικήτριες από το γήπεδο.
Πάμε να δούμε ποιοι ξεχώρισαν την 5η αγωνιστική σύμφωνα με την apops24.gr:
Βάθης Τόλης (ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ): Πρώτη νίκη για το Σπαθοβούνι και ο Τόλης Βάθης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Σκόραρε στο 0-2 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και γενικά ήταν μια συνεχής πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία.
Κλαδάκης Γιώργος (ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ): Ένα γκολ και μια ασίστ για τον μέσο της Ελλάς Βέλου, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη με 2-1 επί των Αγίων Θεοδώρων, δημιουργώντας και πολλά προβλήματα στην εστία του Σταμέλου.
Λιθοξόου Δημήτρης (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ): Η είσοδός του άλλαξε τη ροή του ματς. Έφτιαξε το 1-0 και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 επί του Πανσολυγειακού, στη νίκη του Αστέρα Δερβενίου, με το νεαρό να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, στα 33’ που αγωνίστηκε.
Τσουμάνης Κώστας (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ): Έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το γκολ που σημείωσε στο 1-2 επί του Κύψελου και γενικότερα «καθάρισε» πολλούς κινδύνους στην άμυνά του, βοηθώντας τη Θύελλα Πετρίου να φτάσει σε ένα σημαντικό «τρίποντο».
Χατζηνικολής Νίκος (ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ): Πολύ καλή εμφάνιση από τον αμυντικό των «οράνιε» στο επεισοδιακό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Τα πήγε περίφημα στο μαρκάρισμα του Παντελή Κολλιάκου και γενικά έδωσε λύσεις στα μετόπισθεν, στο νικηφόρο 3-0 του ΑΟΛ.
Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 12:00
Πατήστε στο παρακάτω link για να ψηφίσετε: