Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ο Σαβιόλα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

saviola
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε λίγο μετά τις 20:30 ο Χαβιέ Σαβιόλα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.
Ο Αργεντινός στράικερ έφθασε στην Ελλάδα λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα, τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού
Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αργεντινό σούπερ σταρ έμεινε… ακινητοποιημένο για περίπου 10 λεπτά, με τους περίπου 2000 οπαδούς του Ολυμπιακού να τον αποθεώνουν.
 O Σαβιόλα, που έμοιαζε να τα έχει χαμένα με την υποδοχή, ανταπέδωσε μ' ένα χειροκρότημα και μπήκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Στην είσοδο τον υποδέχτηκε ο Κώστας Καραπαπάς
Στις 20.50 έφτασε πεζός στα γραφεία ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο ατζέντης του παίκτη που ήταν από χθες στη χώρα μας, είχε φροντίσει ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής. Μάλιστα, ο ατζέντης έχει βάλει την υπογραφή στο προσύμφωνο και πλέον απομένει μόνο η υπογραφή του ίδιου του Σαβιόλα που αναμένεται να μπει τις προσεχείς ώρες.
Ο διεθνής Αργεντινός μέσος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά και οι ετήσιες αμοιβές του θα είναι ύψους δύο εκατομμύρια ευρώ, χωρίς σ' αυτό το ποσό να υπολογίζεται η εφορία. Υπολογίζεται ότι το συνολικό κόστος της μεταγραφής (αμοιβή Σαβιόλα, μανατζερικά, εφορία) θα ξεπεράσει τα αγγίξει τα 6 εκατομμύρια ευρώ!Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει συνάντηση αυτή τη στιγμή με τον πρόεδρο των πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά θα δειπνήσειμε τον διεθνή άσο και τον ατζέντη του και θα τον καλωσορίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ετσι λοιπόν, ο Αργεντινός άσος μπαίνει στη λίστα των μεγάλων ονομάτων που έχουν περάσει κατά καιρούς από το λιμάνι κι αναμφισβήτητα θα αποτελέσει το πιο μεγάλο deal του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της 3ετούς θητείας του στον προεδρικό θώκο των Πειραιωτών.