Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Δε δηλώνει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική ο Πέλοπας

Τελικά τα δύσκολα για τον Πέλοπα Κιάτου, δε φαίνεται να πέρασαν, καθώς μετά και τη νέα γενική συνέλευση της Τρίτης, δεν κατέστη δυνατό να παρθεί κάποια απόφαση, δεν δημιουργήθηκε συμβούλιο (προφανώς δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το βάρος της Γ’ Εθνικής), κάτι που λογικά θα συμβεί την Κυριακή 4 Ιουλίου.
Μάλιστα απορρίφθηκε και η πρόταση του προέδρου της γενικής συνέλευσης, η οποία ήταν η εξής:

Να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή σήμερα στη Γ’ Εθνική (με τους κ. Παπανικολάου - Μανιώτη να τονίζουν ότι θα στηρίξουν την όποια προσπάθεια), να προσπαθήσει μήπως τελικά καταφέρει να βρει τα χρήματα που χρειάζονται και σε διαφορετική περίπτωση, να αποσυρθεί και να μην αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο για την Α1 Κατηγορία, της σεζόν 2014-15.

Δεύτερη πρόταση ήταν να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, αλλά θα πρέπει να γίνει μια οικονομική υπέρβαση, να αποκτηθούν παίκτες και προπονητής φυσικά, καθώς αυτή τη στιγμή ο Πέλοπας διαθέτει ελάχιστους ποδοσφαιριστές με εμπειρία (5 συγκεκριμένα) και ορισμένους μικρούς, καθώς έχουν αποχωρήσει ήδη 10 μέχρι τώρα.

Καμία από τις δύο προτάσεις δεν έγινε αποδεκτή και το πιο πιθανό σενάριο είναι η ομάδα την ερχόμενη Κυριακή στην τελευταία πιθανότατα συνέλευση, να δημιουργήσει διοίκηση, η οποία απαλλαγμένη από το άγχος της Γ’ Εθνικής, να κάνει κάποιες προσπάθειες για να αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» στην Α1 Κορινθίας.
Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…