Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ποδόσφαιρο: Με 28 ομάδες η Football League της νέας σεζόν!

 
«Κλείδωσαν» -μέχρι νεωτέρας- οι 28 θέσεις των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, με αποκορύφωμα τη δικαίωση του Πανηλειακού και του Βατανιακού από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ξεκαθάρισαν την εικόνα σχετικά με τους συλλόγους που τη νέα σεζόν θα συγκροτούν τους δύο ομίλους (των 14) της Football League.

Στο προσεχές πρωτάθλημα, που βρίσκεται υπό την «σκέπη» της ΕΕΠ Β΄ & Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα συμμετάσχουν οι Ζάκυνθος, Γλυφάδα, Βατανιακός και Πανηλειακός. Αντίθετα, τον δρόμο για τη Γ΄ Εθνική (με δεδομένο ότι δεν δήλωσε συμμετοχή) πήρε ο Πανσερραϊκός, που θα ακολουθήσει τις ΑΕΚ, Λάρισα και Κέρκυρα.

Πλέον οι 28 ομάδες είναι: Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Βύζας Μεγάρων, Επισκοπή, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, Παναιγιάλειος, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή, Φωστήρας, Χανιά, Φωκικός, Αιγινιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Ηρακλής, Καβάλα, Πιερικός, Τύρναβος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Γλυφάδα, Βατανιακός, Πανηλειακός.