Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Θύελλα στη ΝΔ για τα «όχι» στην άρση βουλευτικής ασυλίας του Η. Κασιδιάρη!

Θύελλα στη ΝΔ για τα «όχι» στην άρση βουλευτικής ασυλίας του Η. Κασιδιάρη!Υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για τη χειροδικία του κατά της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, αλλά και του βουλευτή της ΝΔ, Μιχάλη Ταμήλου, για οικονομική υπόθεση, ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής. Συγκεκριμένα, 205 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας, τρεις ψήφισαν κατά, και ένας ψήφισε παρών. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα: Διότι και οι τρεις βουλευτές που δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης του Η. Κασιδιάρη ήταν όλοι ΝΔ! Όταν μάλιστα η ΝΔ επισήμως είναι υπέρ της άρσης της ασυλίας, τότε πώς εξηγείται ο Γραμματέας του κόμματος να ψηφίζει κατά; Ποιοι είναι και τι δήλωσαν οι τρεις μετά την ψήφο τους, ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε «παρών»...
περισσότερα  eklogika.gr

 
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  «Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται, από την άκρα δεξιά ή την άκρα αριστερά. Σκοπός μου δεν ήταν να δώσω άφεση αμαρτιών σε κανένα. Θεώρησα ότι έπρεπε, σε αυτή την ακραία πράξη, να δώσω στον κ. Κασιδιάρη μια ευκαιρία να καταλάβει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Η θέση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, που είναι και εκπεφρασμένη θέση του κόμματος, δεσμεύει όλους μας».