Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μεταμεσονύκτιος τρόμος για δύο αδερφές στο Μούλκι μετά από νυχτερινή διασκέδαση



Στιγμές που πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν.... έζησαν  δύο νεαρές αδερφές, στο Μούλκι Κορινθίας 
Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι που μένουν  όπου είχαν φτάσει , μετά από νυχτερινή διασκέδαση και έψαχναν τα κλειδιά στις τσάντες τους, για να ανοίξουν την πόρτα.
Χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν αντιμέτωπες με δύο άγνωστους άντρες που φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Οι δράστες τις ακινητοποίησαν και τις απείλησαν πως αν φωνάξουν θα τις σκοτώσουν.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οι ληστές βούτηξαν 2.500€ που υπήρχαν στις τσάντες τους, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα χρυσό ρολόι που φορούσε η μία γυναίκα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...

Στο μεταξύ συνελήφθησαν, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις τσιγγάνοι, ηλικίας 54, 31 και 24 ετών για κλοπή πάνελ από εργοστάσιο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε από την έρευνα, ότι οι τρεις τσιγγάνοι, κατά το τελευταίο δεκαήμερο, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, είχαν κλέψει από εργοστάσιο ιδιοκτησίας 38χρονου, το οποίο δεν ήταν σε λειτουργία, συνολικά 80 μονωτικά πάνελ, 7 μέτρων μήκους και πλάτους ενός μέτρου, η αξία των οποίων αγγίζει τις 22.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους.
Μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκαν οι τρεις μέσα φορτηγό, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών και συνελήφθησαν.
Κατά τον έλεγχο που έγινε στο φορτηγό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 μονωτικά πάνελ, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον κατασχέθηκε το φορτηγό, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.