Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Η Κωνσταντοπούλου και οι… τζάμπα μαγκιές

zoi1
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου… εξερράγη από το βήμα της Βουλής με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στην Ιερισσό.
«Στις Σκουριές συντελείται ένα οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα και εσχάτως ένα έγκλημα σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών», τόνισε αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Οι Σκουριές Χαλκιδικής είναι υπόθεση η οποία ανατρέχει στη δεκαετία του ’90 και την παρακολουθεί από κάθε θέση ο κ. Πάχτας. Είναι μία από τις τελευταίες πράξεις του. Άλλο ο νόμος και η τάξη κύριοι της κυβέρνησης και άλλο ο τσαμπουκάς του τζάμπα μάγκα απέναντι στους αδύναμους», υπογράμμισε η κα Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να συμπράξετε στο έγκλημα. Το έγκλημα στις Σκουριές δεν είναι απλώς σε βάρος της τοπικής κοινωνίας αλλά και σε βάρος των συμφερόντων της χώρας».

Την παραίτηση ή την αποπομπή του Δένδια ζητά ο Καμμένος

kammenos522Την παραίτηση ή την αποπομπή του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Νίκου Δένδια, ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ιερισσό.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «εκτελεί συγκεκριμένο σχέδιο με σκοπό τη σύγκρουση με τους πολίτες και την κοινωνία» και αναφέρθηκε στα σημερινά γεγονότα, καθώς και σε πρόσφατα όπου προσήχθησαν -όπως είπε- και μέλη του κόμματός του, προσθέτοντας ότι «έπεσαν οι μάσκες αυτού του καθεστώτος βίας και αυταρχισμού.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε επίσης και στον τοπικό αστυνομικό διευθυντή, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης «καλύπτουν έναν επίορκο αξιωματικό, τον γενικό διευθυντή Γιώργο Παπουτσάνη, ο οποίος παρά την αντίθεση του εισαγγελέα, διέταξε τις προσαγωγές των μελών μας, ενώ οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, κατά παράβαση των νόμων και του Συντάγματος, δεν έφεραν πάνω τους διακριτικά και αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους – ανκαι τους ζητήθηκαν».
Και καταλήγει ο κ. Καμμένος:
«Απαιτούμε την παραίτηση ή την αποπομπή του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Είναι τόσο ακραίος και επικίνδυνος που μπορεί από μόνος του να προκαλέσει τεράστια κοινωνική ανάφλεξη. Για καθετί άλλο που μπορεί να συμβεί από εδώ και εμπρός, την ευθύνη έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός».


ysterografa.gr