Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.3.2013: ΣΤΟ ΦΕΝΕΟ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΛΙΜΝΗ
ΟΙ 10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012
Η ηλεκτρονική  εφημερίδα sfedona.gr δημιουργεί έναν νέο πρωτοποριακό θεσμό για την ανάδειξη και προβολή της αγαπημένης μας Κορινθίας.
Μετά την τεράστια ανταπόκριση που είχε η ανοικτή διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη των 10 δημοφιλέστερων προορισμών της Κορινθίας για το 2012 , πραγματοποιούμε ειδική τιμητική εκδήλωση-ημερίδα την ερχόμενη Κυριακή 10.3.2013 , για να παρουσιάσουμε τους 10 προορισμούς του νομού μας που επιλέχτηκαν από 12.582 επισκέπτες που πήραν μέρος στην ψηφοφορία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην “έδρα” του πρώτου δημοφιλέστερου προορισμού που είναι ο ΦΕΝΕΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ.
Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή το πρωί στις 11.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΚΡΟΘΕΑ στην Γκούρα , στην σημαντική αυτή εκδήλωση με ελεύθερη την είσοδο, έχουν προσκληθεί να βρίσκονται οι βουλευτές του Νομού Κορινθίας καθώς και βουλευτές από γειτονικούς νομούς της Πελοποννήσου, οι δήμαρχοι των βραβευμένων προορισμών, θεσμικοί φορείς της Κορινθίας και οι πολίτες του τόπου μας -ειδικότερα του Φενεού.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Νανόπουλο , θα είναι οι βασικοί εισηγητές της ημερίδας.
Σύντομοι χαιρετισμοί θα υπάρξουν και από τους άλλους θεσμικούς παράγοντες που θα παραβρεθούν και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση για θέματα του Φενεού αλλά και επίκαιρα θέματα για την ανάδειξη και προβολή όλης της Κορινθίας.
Τιμητικές πλακέτες θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους δημοφιλέστερους προορισμούς που είναι κατά σειρά Φενεός-Λίμνη Δόξα , Λουτράκι , Βραχάτι αλλά και στις επιχειρήσεις-υποστηρικτές του νέου αυτού θεσμού που είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου , η Μότορ Όϊλ , η Σουλφούρ Ελλάς , ο Όμιλος Λαρσινού και ο Γιώργος Πάτερης Μπετόν-Λατομεία .
Την ημερίδα θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Διευθυντής μας Λάκης Γιαννιδάκης.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα δοθεί ως δώρο cd με μια ξεχωριστά όμορφη παρουσίαση των 10 δημοφιλέστερων προορισμών.
Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς της Κορινθίας για το 2012 όπως αναδείχθηκαν από την ψήφο 12.582 επισκεπτών της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.
  1. ΦΕΝΕΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ
  2. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
  3. ΒΡΑΧΑΤΙ
  4. ΤΡΙΚΑΛΑ
  5. ΝΕΜΕΑ-ΔΡΟΜΟΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
  6. ΣΥΚΙΑ -ΜΕΛΙΣΣΙ
  7. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  8. ΑΛΜΥΡΗ-ΛΟΥΤΡΑ
  9. ΚΙΑΤΟ
  10. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ